Dependent / Dependenta BarberÀ del VallÈs

  • Barcelona
  • Confidencial

FIC5SHOP SLU Ver todas sus ofertas Per cadena de botigues de productes ibèrics i degustació d' alta qualitat especialitzades en pernil, es necessita incorporar un/a dependent/a per ajudar a les tasques pròpies de preparació de productes (envasar pernil al buit, elaboració d' entrepans), atenció al client i venda.

Ubicación: BARCELONA - VALLÈS OCCIDENTAL - 08210 BARBERA DEL VALLES Detalle de las funciones del puesto de trabajo -Atenció al client i venda, elaboració d' entrepans i suport al servei de degustació.

  • Disponibilitat per treballar a

torns intensius (MATÍ O TARDA ROTATIUS).

  • Possibilitats continuïtat Es valorarà experiència prèvia de tall de pernil AMà.Requisitos Experiência 1 años. experiència 12 mesos. -experiència mínima de dos anys en atenció al client i venda. -valorable experiència en serveis de degustació i/o catering. primera etapa d'educació secundaria amb títol català (parlat superior, escrit superior) Estudios primarios completos Catalán (hablado superior, escrito superior) Español (hablado superior, escrito superior) Condiciones del puesto de trabajo Contrato laboral temporal (4 meses) Jornada completa Inscribirme